Speltips | Manchester City mot Everton | Premier League
Speltips

Manchester City mot Everton

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Man City - Everton
Tips:
2
Odds:
5.90
Spelstopp:
13 January 21:00
Spela här!

Manchester City tar emot Everton på Etihad Stadium och jag tror på bra chans för bortalaget. De 5.90 vi får av Mobilbet lockar onekligen och jag testar ett litet spel.

Spela på Premier League med 100 kr gratis hos Mobilbet här!

Manchester City har inte varit riktigt så bra som vi förväntade oss att de skulle vara inför säsongen. Jag tycker inte att de har imponerat speciellt mycket och även om de fortfarande har bra läge på ligatiteln tycker jag att det finns en del frågetecken. Vincent Kompany har dragits med skador hela säsongen och det är inte samma lag utan han på banan. Belgaren tillför ett lugn i försvaret som gör att allting flyter på ett mycket bättre sätt än när han inte är med.

Även Everton har varit lite sämre än väntat men jag tycker att de har tillräckligt bra chans för att vi ska spela dem till 5.90. Oddset betyder att de behöver ha ungefär 17 % chans på alla tre poäng här och det borde de ha? Romelo Lukaku kan ställa till det för de flesta backlinjer och med Ross Barkley och Leighton Baines som framspelare tror jag de City får stora problem.

Det här är en chansning, men jag tror att den går hem tillräckligt ofta för att vi ska visa upp en vinst i slutändan.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.