Speltips | Manchester City mot Bayern München | Champions League
Speltips

Manchester City mot Bayern München

Fotboll
Spelmarknad:
Manchester City - Bayern München
Tips:
2
Odds:
2.00
Spelstopp:
25 November 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Vi får två gånger pengarna på Bayern München borta mot Manchester City i kväll. Ja, ni läste rätt. Två gånger pengarna på ett av världens två, i särklass, bästa lag. Vi behöver inte göra så mycket mer än att luta oss tillbaka och tacka för kaffet. Oddset kommer från comeon.com. Comeon är ett av de hetaste bolagen just nu och de ligger ofta högt med sina odds. Nya spelare får dessutom en bonus värd 400 %. Sätt in en hundring så får ni 500 spänn att lira för.

Jag tycker egentligen inte att jag behöver förklara det här. Bayern München är alldeles för bra för att vi ska tacka nej till två gånger insatsen här. Alla som har sett dem spela fotboll de senaste åren vet vilken maskin de är. Nu är de visserligen lite skadedrabbade och klara gruppsegrare, men det ser fortfarande ut som att de startar med spelare som Alonso, Ribery, Lewandowski och Arjen Robben.  Manchester City har varit ganska långt under isen den här säsongen och även om de är pressade till att vinna här så kan jag inte tänka mig att de klarar av att stå emot Bayern München.

Bayern München kanske inte går för fullt, men jag har en känsla av de kör av Manchester City på ren rutin och jag kan inte tacka nej till två gånger pengarna på dem. Enda gången jag ens skulle fundera på Bayern München till två gånger är om de möter Real Madrid borta.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.