Målskyttar -

Real Madrid står hos vissa spelbolag i 1.03 gånger pengarna att vinna imorgon mot Levante. Real går mot en riktigt fin säsong, men det är fortfarande ingen jumbo de spelar mot. Levante ligger åtta i ligan. Klart Real är dunderfavoriter men 1.03 är bara löjligt. På 100 spelade matcher mellan Real och Levante på Bernabeau, vinner verkligen Real 97 gånger? Låter inte 91 vunna, 6 oavgjorda och 3 förluster mer rimligt? Det kanske är snett det också med det är i alla fall något rimligare tror jag.

Men Real Madrid vinner på söndag, om allt står rätt till. Det ska inte vara något snack om poängtapp. Bale, Benzema eller Ronaldo kommer att näta. Finns det något snack om det? Nej. Så därför kör jag en trippelgardering om första målskytt med de superodds jag får hos Unibet.

3.10 på att Ronaldo gör första målet i matchen
5.25 på att Bale gör första målet i matchen
4.20 på att Benzema gör första målet i matchen

Jag spelar för 600 kronor och fördelar 200 på ovanstående tre spel. Jag får alltså lite över pengarna tillbaka om Ronaldo hänger första, så jag hoppas givetvis på att det är Bale eller Benzema som gör det. Om någon annan tomte hinner peta in ett före så får jag leva med det.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.