Dagens speltips | Malmö FF mot Celtic | Champions League
Speltips

Malmö mot Celtic

Fotboll
Spelmarknad:
MFF - Celtic
Tips:
X
Odds:
3.55
Spelstopp:
25 August 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Malmö FF har chansen att ta sig vidare till gruppspelet av Champions League för andra året i rad. Det hade naturligtvis varit kul om MFF kunde ta sig vidare men det ser onekligen svårt ut. Oddsen är helt jämna och jag tycker mig se ganska goda chanser till ett kryss här.

Oavgjort mellan Malmö FF och Celtic betalar 3.55 hos comeon.com! Lämna in ditt spel här!

Malmö FF visade bra skalle och lyckades peta in två mål på bortaplan senast mot Celtic. Men trots att MFF gjorde två bortamål så måste de fortfarande vinna kvällens match och det är inga sopgäng de möter. Celtic är rutinerade och i grund och botten ett bättre lag än Malmö FF. Jag tror att Celtic kommer till Malmö FF med en tydlig plan för matchen. De vill inte ge Malmö FF någonting gratis och de kommer med största sannolikhet säkra upp sin “egna tredjedel” innan man ger sig iväg på offensiva utflykter. MFF däremot måste göra mål för att ha chans på avancemang och de kommer nog kliva framåt ganska tidigt i matchen.

Om Celtic håller fortet i första halvlek kommer det öppnas upp bra ytor för skottarna i andra halvlek som de kommer att kunna dra nytta av. Jag tror att 1 – 1 eller 1 – 2 ligger väldigt nära tillhands men känslan är att oddset på oavgjort har betydligt bättre värde än raka tvåan.

Vill du spela på vinst för Malmö rekommenderar vi Paddy Power. Nya kunder kan spela dem till förhöjt odds där. Klicka här för att spela på vinst för Malmö till 10.00 gånger pengarna.

Markus Rosenberg är tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd i första mötet med Celtic och Mackan verkar vara förväntansfull inför kvällens match.

– Vi har ingen press på oss. Vi har gjort det en gång och kan göra det igen. Det är mycket lättare andra gången eftersom vi vet att vi kan klara av det, säger Markus Rosenberg.

Matchen är föga förvånade slutsålt men det sänds på TV6 och det är avspark 20:45!

På tal om markus Rosenberg. När han var avstängd agerade han hejarklacksledare!

Markus Rosenberg kom ner till MFF-supportrarnas samlingspub på…Man måste bara älska Markus Rosenberg!

Posted by Blådårar on Wednesday, August 19, 2015

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.