Dagens speltips | Malmö FF mot Zalgiris Vilnius | Champions League
Speltips

Malmö FF mot Zalgiris Vilnius

Fotboll
Spelmarknad:
MFF - Zalgiris Vilnius
Tips:
2
Odds:
12
Spelstopp:
15 July 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Kvalet till Champions League har dragit igång och Malmö FF ställs mot Zalgiris Vilnius i andra rundan. Malmö FF är storfavoriter mot laget från den Litauiska huvudstaden, men jag är lite inne på att värdet i den första matchen ligger i att spela rak vinst för Zalgiris. Betsson betalar 12 gånger på Litauerna och även om det borde räcka med att ställa ut juniorlaget för MFF så är det ett lockande odds.

För att spela på Malmös match i kvalet till Champions League besöker du betsson.com. Öppnar du ett nytt konto får du en bonus värd tusen spänn.

Screen Shot 2015-07-14 at 13.24.06

Malmö imponerade stort förra säsongen och lyckades avancera till gruppspelet av Champions League. Väl framme där så gjorde de inte bort sig på något sätt. Tvärtom faktiskt. Men Malmö är inte samma lag som förra året. De haltar fram i Allsvenskan och lyckades bara få med sig 1 poäng från matchen mot Örebro senast. Det är under all kritik och det är något som spökar på Swedbank Stadion. Det är mycket möjligt att Zalgiris är ungefär lika bra som ett lag i pojkallsvenskan men tolv gånger slanten på ett lag som möter ett MFF som är helt under isen är intressant. För att det ska vara ett bra spel behöver Zalgiris ha ungefär 9 % vinstchans inför matchen och ett lag ska vara riktigt uselt för att inte ha åtminstone 15 % mot Malmö i dagsläget. Det är värt att nämna att Zalgiris Vilnius slog Dinamo Minsk med 3 – 0 i deras genrep inför matchen och det borde vara indikation nog på att de har en hyfsat match mot MFF.

Jag är väl medveten om att det här är ett långskott men jag är tämligen säker på att vi får rätt odds för att lägga en liten slant på Litauerna.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.