Speltips | Malmö FF mot Real Madrid | Champions League
Speltips

Malmö FF mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
MFF - Real Madrid
Tips:
2
Odds:
5.00
Spelstopp:
30 September 20.45
Spela här!
€30 i gratisspel!

Malmö FF tar emot Real Madrid hemma på Swedbank Stadion i vad som bör bli det tuffaste testet som ett svenskt fotbollslag ställts inför de senaste tjugo åren. Real Madrid är naturligtvis storfavoriter men vi har ett kanonodds att bjuda på.

Paddy Power kör en kampanj där de har höjt oddset på Real Madrid till fem gånger pengarna. Erbjudandet är tillgängligt för spelare som öppnar ett nytt konto hos Paddy Power.

Erbjudandet nedan är inte längre tillgängligt. 

Besök Paddy Power och spela på Real Madrid till 5.00 gånger pengarna här!

Real Madrid saknar visserligen några viktiga spelare. De får klara sig utan Sergio Ramos, Pepe, James Rodriguez och Gareth Bale men ska vi vara helt ärliga kan Real Madrid skicka B-laget och ändå vara favoriter här. Det här är två skilda världar som ställs mot varandra och även om jag hade passat mig för att spela dem till alltför låga priser så är det ingen tvekan om att det finns stort värde i att spela på Real Madrid till fem gånger pengarna här.

Det bästa med det här erbjudandet är att Paddy Power betalar ut alla vinster i riktiga pengar. Det är alltså inga bonuspengar med omsättningskrav eller liknande. Har du inget konto hos Paddy är det här ett utmärkt tillfälle till att öppna ett.

1006x438_malmo_RM

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.