Speltips |Malmö FF i Champions League | 16e september
Speltips

Malmö FF får det tufft

Fotboll
Spelmarknad:
Juventus - Malmö FF
Tips:
Juve -1.5
Odds:
1.475
Spelstopp:
16 September 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Malmö FF inleder gruppspelet i Champions League genom att åka till Turin för att ta sig an den gamla damen, Juventus. Malmö FF svarade för en imponerande insats när de slog ut Red Bull Salzburg i kvalet och bör antagligen bli påtänkta för bragdguldet. Tyvärr för Malmös del så tror jag att dock att sagan får ett ganska abrupt slut i kväll. Juventus är flera mil bättre än Malmö och allt annat än en seger med hållen nolla och ett par mål framåt är ett stort fiasko för Juventus om du frågar mig.

Matchen sänds av Viasat, börjar 20:45 och mina spel är Juventus -1.5 och att Paul Pogba gör mål. Rygga spelen hos Bet365 genom den här länken.

Juventus har ett väldigt bra lag och de är klara favoriter till att försvara scudetton. Malmö FF ska inte ha någonting att hämta i den här matchen och jag tror att Juventus vinner det här med 2 – 0 genom att dominera matchen totalt. De kommer att kunna ha ett enormt bollinnehav och skapa sina chanser genom ett tålmodigt spel. Sen kan jag inte tänka mig att Juventus anfallare misslyckas med att förvalta sina lägen mot en allsvensk backlinje.

Jag lirar Juventus – 1.5 till 1.475 hos Bet365. Det finns risk för att det bli en mycket större målskillnad än så, men jag är lite orolig för att Juventus slappnar av lite när de känner att de har gjort sitt jobb.  Nämnvärt är att både Arturo Vidal och Andrea Pirlo missar matchen på grund av skada. Har inte listat ut vad för typ av skada Pirlo har men jag är ganska övertygad om att han är lite bakfull och inte har någon lust att spela mot ett sopgäng som Malmö. Det är under hans värdighet på något sätt. Det är bara en av anledningarna till att jag älskar honom. Det här är en annan:
Screen Shot 2014-09-16 at 10.28.58

Det verkar dock som att Paul Pogba kommer att spela från start vilket kommer ställa till stor oreda för Malmö. Pogba är fantastisk i sina bästa stunder och vi får 7.50 på att han gör mål. MFF kommer rimligtvis backa hem ganska rejält vilket bör kunna öppna ytor 30 meter från mål och därifrån kan Pogba trycka till rejält.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.