Speltips bästa målskytt och framspelare - VM i Brasilien
Speltips

Mål & assist i VM

Sport
Spelmarknad:
Mål & assist i VM
Tips:
flera
Odds:
flera
Spelstopp:
12 June 22.00
Spela här!

Jag har kollat in Betsafes lagspecialare inför VM och plockat ut några heta spel för mål och assist.

Tips: João Moutinho gör flest assist för Portugal till 10 gånger pengarna hos Betsafe

João Moutinho gjorde 9 assist på 1080 spelade minuter i kvalet. Sanslöst bra med andra ord. Jag vet inte om han bör ses som den mest assist-farliga gubben i Portugals gäng, men 1.55 på att Ronaldo gör flest assist vete tusan vad som är tänkt där. Folk bombar på Ronaldo och så sjunker oddsen för honom. 10 gånger pengarna på Moutinho är bara att tacka för.

Tips: Aleksander Kerzakov gör flest mål för Rysslands till 5 gånger pengarna hos Betsafe

Folk har lite mindre tilltro för ryssarna nu än när Hiddink satt vid rodret och fick så mycket ur Andrei Arshavin och Roman Pavlyuchenko. Folk minns också Alan Dzagoevs genombrott. Men det är inte samma Ryssland nu och överraskningarna kommer att vara färre. Att Aleksander Kerzakov ska göra målen för Ryssland är ingen hemlighet, och jag håller definitivt med om att det är Aleksnader Kerzakov som kommer göa målen under Capellos ledning i Brasilien. I kvalet hann han göra fem kassar för Ryssland på 798 spelade minuter. Mot Van Buyten, Kompany, Vertonghen och Alderweireld kanske man inte gör så mycket framåt, men desto fler mål lär det bli mot Algeriet och Sydkorea. Med den här gruppen klarar man andraplatsen och får möta Tyskland i åttondelen. Där blir det inga mål för Rysslands del. Min tanke är alltså att Kerzakov lyckas peta in 2-3 kassar mot Algeriet och Sydkorea och det räcker för att bli bästa målskytt för det stora landet.

Tips: Mario Götze gör flest mål för Tyskland till 8.50 gånger pengarna hos Betsafe

Tyskarna är svårtippade. De lider av lyxproblemet att man inte vet vem som ska spela eftersom de har så många världsklass-spelare. Miroslav Klose är med i laget för att han på något sätt blir till en kombination av Shevchenko, Inzaghi och Ruud van Nistelrooy i deras bästa stunder så fort det vankas landslagsspel. Men får han spela? Ja, han kommer få hoppa in eller kanske starta och få i mitten till andra halvlek att visa att gammal är äldst. Jag tror i alla fall inte att Löw spelar honom 90 minuter såvida det inte blir skadetrubbel i truppen och 5.00 gånger pengarna på Klose räcker inte för mig. Det blir antagligen Müller som får spela ensam där framme i den föredragna uppställningen 4-2-3-1. Men 5.00 gånger pengarna på honom vet jag inte om det räcker där heller. Det kan lika gärna bli Götze som spelar där framme och att Müller tar en av de offensiva mitt-positionerna. Götze gjorde för övrigt 4 mål i kvalet på 383 minuter. Shürrle gjorde också 4 mål i kvalet på endast 239 minuter spelade. Jag tror dock att Götze är bästa spelet och jag ser framför mig att han kommer att göra ett kanon-VM.

Tips: Andrea Pirlo gör flest assist för Italien till 5.00 gånger pengarna hos Betsafe

Det finns väl inte så mycket att orda om här? Italien är Andrea Pirlo och det är han som bestämmer när de ska göra mål och vem som ska göra det.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.