Luleå – Rögle -
Speltips

Luleå – Rögle

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Luleå - Rögle
Tips:
Över 4,5 mål
Odds:
1.85
Spelstopp:
9 March 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Rögle gjorde jobbet hemma mot Örebro senast och vann tämligen enkelt med 5-1 och därmed säkrade man sin elfteplats i tabellen och har inget mer än formen att spela för när de ikväll tar sig an Luleå på bortais. Hemmalaget däremot är i poängbehov för att säkra sin play in-plats och tar de inte poäng mot ett inte allt för tänt Rögle-lag så har de väl inget i play in att göra, eller vad tror ni?

Statistiken talar för hemmaseger, utan tvekan. Luleå har hela sju segrar i rad mot Rögle och senaste gången som skåningarna lyckades att vinna mot Luleå var på hemmais nere i Skåne i februari 2013. Det var inte igår precis och en sån trend vill man gärna vända på, men frågan är om de lyckas göra det i kväll med de förutsättningar som råder?

Luleå är inför kvällens sista omgång på en 10’e plats i tabellen, två poäng före Karlskrona som tar sig an ett annat lag som inte har något att spela för i form av Örebro. Vinner Karlskrona samtidigt som Luleå bara får en poäng med sig från sin match mot Rögle så är det Karlskrona som spelar vidare istället på grund av bättre målskillnad.

Rögle öste in mål senast medan Luleå blev nollade och mer eller mindre överkörda av HV71 i Jönköping med 6-0 efter en målexplosion i sista perioden. Jag väljer att tro att det blir ett nytt målkalas ikväll och väljer därför att bocka i över 4,5 mål till 1.85 gånger insatsen.

Nedsläpp 19:00.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.