Dagens speltips | Luleå mot Skellefteå | SHL
Speltips

Luleå mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Luleå - SAIK
Tips:
2
Odds:
2.65
Spelstopp:
25 September 19.00
Spela här!

Vi har en högintressant match mellan Luleå och Skellefteå på kvällens schema och jag tycker att oddset på Skellefteå är riktigt bra.

Mobilbet betalar 2.65 på att Skellefteå tar alla tre poäng. Det betyder att sannolikheten att Skellefteå vinner den här matchen måste vara större än 38 % för att vi ska tjäna pengar och det borde det vara.

Få hundra kronor gratis och spela på SHL hos Mobilbet här!

Screen Shot 2015-09-24 at 09.48.38

Skellefteå har inlett säsongen med en vinst och en förlust. Att förlora borta mor Djurgården är naturligtvis inte bra för Skellefteå men vi kan inte dra alltför stora växlar av det såhär tidigt på säsongen. SAIK kommer få ordning på spelet och få bättre utdelning på sina skott ganska snart. Och när vi summerar ligaspelet är jag tämligen övertygad om att det är SAIK som återfinns på förstaplatsen.

Luleå förlorade hemma mot Frölunda och man var totalt utspelade. Frölunda sköt mer än dubbelt så många skott på mål och hade en tremålsledning inför tredje perioden. Matchen var avgjord och Frölunda släppte till lite i sista perioden. Luleå går för guldet den här säsongen men personligen tror jag att de behövt bygga en lite bättre backuppsättning för att ha en legitim chans på SM-guld.

Skellefteå är ett bättre lag än vad Luleå HF är och jag tror de vinner den här matchen tillräckligt för att vi ska kunna spela dem till 2.65.

Andrew Calof hade en bra säsong ifjol men är poänglös efter de två inledande matcher. Idag lossnar det för kanadensaren. 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.