Dagens Speltips | Luleå mot Örebro | SHL
Speltips

Luleå mot Örebro

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Luleå - Örebro
Tips:
2
Odds:
3.25
Spelstopp:
27 January 19:00
Spela här!

Luleå tar sig an Örebro på hemmaplan. Luleå har visserligen fått ordning på spelet men jag tror att Örebro har en bättre chans än vad oddsen pekar på. Mobilbet betalar 3.85 på tvåan och jag testar.

Om jag inte har helt fel har Luleå vunnit sju av sina åtta senaste matcher och det verkar onekligen som att storsatsande Luleå har fått ordning på utrustningen. De spelar en solid hockey och från det jag har sett är de framförallt disciplinerade i defensiven.

Spela på SHL hos Mobilbet med 100 kr gratis här!

Även Örebro har gått riktigt bra den sista tiden och laget har tagit poäng i sina åtta senaste matcher. Nu tror jag varken Örebro eller Luleå är speciellt stora hot mot Skellefteå och Frölunda trots deras fina form. Hockey är en sport med väldigt hög varians och det är sällan ett lag (i SHL ska väl tilläggas) ska betala över tre gånger pengarna.

För att Örebro ska vara ett bra spel här behöver de ha lite mer än 30 % vinstchans och det tycker jag definitivt att de har. Luleå är såklart favoriter av en anledning men oddset på Örebro är för bra för att vi inte ska testa.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.