Speltips | Luleå HF mot Linköping HC | SHL 28e oktober
Speltips

Luleå mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
Luleå - Linköping
Tips:
X
Odds:
3.65
Spelstopp:
28 October 19.00
Spela här!

Det är full omgång i SHL och jag tror att vi kommer få sett par riktigt täta matcher. Själv rattar jag in matchen mellan Luleå och Linköping i Coop Norrbotten Arena. Det skiljer bara en poäng mellan lagen och jag tror vi har en ganska bra chans på att få se straffar här. Jag lirar oavgjort 3.65 hos Redbet.com.

Om du öppnar ett nytt konto hos Redbet via Tippat så är du med och tävlar om en iPhone 6 plus. Du kan läsa mer om tävlingen här.

Luleå har inte riktigt fått den start som de hoppats på. De innehar för närvarande sjundeplatsen och har förlorat sina fem senaste matcher. Ser man till deras senaste match så var det egentligen bara tillfälligheter om gjorde att de inte fick med sig några poäng. I grund och botten så är Luleå ett ganska kompetent hockeylag och även om de inte spelar sm-final till våren skulle jag bli förvånad om de inte tar en av de sex direktplatserna till slutspelet. Poängen kommer att börja trilla in.

Linköping hade en ganska svajig inledning och försvaret såg ut som Åsa Romson vid ett budgetmöte. Det var rörigt, vilset och oorganiserat. Nu ser det dock bättre ut och LHC har två raka nollor. 5-0-vinsten mot Brynäs förra veckan följdes upp med 3 – 0 mot FBK. Frampt ser det ganska bra ut och deras importspelare gör stor succé. Jeff Taffe, Broc Little och Jacob Micflikier ligger etta, tvåa och trea i poängligan.

Rimligtvis bör det komma en liten reaktion hos Linköping efter att de har hållit nollan två matcher i rad. Det betyder att Luleå bör göra ett par mål idag samtidigt som att LHC alltid gör mål. 3 – 3 känns ganska rimligt och jag testar oavgjort till 3.65.

Jag lägger även ett spel på att hemmalaget gör över 2.5 mål till 1.90.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.