Dagens speltips | Luleå mot Frölunda | CHL
Speltips

Luleå mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Luleå - Frölunda
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
1 December 20.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Det är dags för kvartsfinaler av Champions Hockey League. I kväll bjuds vi bland annat på Luleå mot Frölunda och med tanke på det som Frölunda visat upp tycker jag att de har väldigt goda chanser trots bortaplan. 24hbet.com betalar 2.50 gånger pengarna på göteborgarna och känslan är att det finns lite värde i det spelet.

Öppna ditt konto hos 24hbet här och få €10 utan att behöva göra någon insättning!

Screen Shot 2015-12-01 at 10.00.59

Frölunda släppte ligaledning i SHL till Skellefteå förra veckan, men det går inte att blunda för det spel de visat upp de här säsongen. Göteborgarna är en maskin som nöter ner sina motståndare med stort puckinnehav och oerhört mycket skott på mål. Frölunda har skjutit 120 fler skott på mål i SHL den här säsongen än vad Luleå och det är en ganska talande statistik. Frölunda är bättre än vad norrbottningarna. Luleå kan naturligtvis ställa till det på hemmaplan, men jag är ganska övertygad om att vi måste prova Frölunda när vi bjuds på fina 2.50 gånger pengarna.

Jag har varit inne på det här många gånger tidigare men sports betting handlar inte om att hitta vinnarna. Det handlar om att hitta spelen med bäst värde och idag tror jag Frölunda är ett riktigt bra spel.

Att kalla Roger Rönnberg för Sveriges bästa hockeytränare är knappast att sticka ut hakan. Han har haft ett tydligt mål med sitt lagbygge under flera säsonger och nu börjar det betala sig på riktigt.

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.