Speltips | Luleå HF mot Skellefteå | SHL 10e september
Speltips

Luleå HF mot Skellefteå AIK

Hockey
Spelmarknad:
Luleå - Skellefteå
Tips:
2 ML
Odds:
2.05
Spelstopp:
10 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

SHL smygstartar i kväll med ett intressant norrlandsderby mellan Luleå och Skellefteå. Ni som har läst min guide till SHL 2014/15 vet att jag tror mer på SAIK än LHF den här säsongen. De senaste årens dominant har visserligen tappat många spelare, men de har hittat ett par intressanta ersättare. SAIK har fortfarande ett väldigt bra lag med SHL-mått mätt och de bör ha en bra chans mot Luleå. Luleå har levt på en väldigt stark defensiv de senaste åren och de har fått många gliringar för att spela en ganska tråkig hockey. Att förlita sig på ett starkt försvarsspel kommer att bi svårare då det har blivit större ytterzoner inför den här säsongen vilket bör gynna en mer anfallsrik hockey (Skellefteå gjorde flest mål förra säsongen).

Luleå tappade Niklas Olausson inför den här säsongen vilket är ett väldigt tungt tapp. Olausson var en av ligans mest spelskickliga spelare och hade varit oerhört viktig den här säsongen. De valde dessutom att plocka in Jonathan Granström och Per Savalahti Nagander. Två spelare som jag inte tror speciellt mycket på.

Premiäromgången är alltid svårtippade men ni ser ju vart jag lutar. Jag tror på vinst för SAIK idag och spelar dem inklusive övertid och straffar till 2.06 hos Unibet.

Ett annat kul spel är att Patrik Zackrisson gör mål till fyra gånger insatsen. Zackrisson är en väldigt duktig center som bör få en hel del speltid i numerärt överläge tack vare sitt spelsinne och förmåga att vinna tekningar. Där bör han kunan hänga dit ett direktskott eller peta in en retur.

Det är nedsläpp klockan 19.00 och matchen ser ni via CSPORTS. Om ni inte har det i kanalutbudet så kan ni göra som jag och teckna ett hockeyabonnemang på csports.se. Det kostar 299 kronor i månaden och om du lägger till en hundring får du alla deras sportkanaler direkt i datorn eller surfplattan.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.