Dagens speltips | Lakers mot Grizzlies | NBA
Speltips

Los Angeles Lakers mot Memphis Grizzlies

Basket
Spelmarknad:
Lakers - Grizzlies
Tips:
Grizzlies - 5
Odds:
1.87
Spelstopp:
3 January 04.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Det är inte bara hockey på kvällens schema. Vi har också basket från världens bästa liga och det är där vi hittar dagens speltips. Tipset blir att Memphis Grizzlies slår Los Angeles Lakers med fler än fem poäng i nattens match. Betsson betalar 1.87 på det och du kan dessutom får ett riskfritt spel värt 200 kronor av dem när du öppnar ett nytt konto.

Gå till Betsson och hämta ett riskfritt spel.

Memphis Grizzlies ser heta ut i år. De har allt det som krävs av ett mästarlag och jag skulle inte bli förvånad om de får en väldigt lång säsong. Los Angeles Lakers är motsatsen. De är fullständigt bedrövliga och får nog rikta in sig på ett bra draftval till sommaren.

Lakers lever till stora delar på Kobe Bryant. trots att flera studier visar att Lakers är mer effektiva i sitt spel när han inte är på planen så är det Kobe som får bollen. De vill att han ska leda laget och de andra tittar i stort set bara på när han är inne. Det här kan funka mot offensiva lag som gillar att spela i ett högt tempo. Men mot Memphis, som är ett av ligans bästa lag, så kommer det inte gå att hoppas på Kobe. Tony Allen kommer att stänga ner honom och på den offensiva planhalvan kommer Memphis att skicka ner bollarna lågt och dominera returtagningen.

Enkel vinst för Memphis som klarar hcp-linan när de vinner med 99 – 91.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.