Speltips | Liverpool mot West Ham 11/12 Premier League
Speltips

Liverpool mot West Ham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Liverpool - West Ham
Tips:
1, BLGM
Odds:
2.63
Spelstopp:
11 December 17:30
Spela här!
Ingen sportbonus
Viasat kl 17:30

Liverpool spelar mot West Ham under söndagen. Den spontana känslan är målrikt och klar fördel Liverpool. Hemmavinst plus båda lagen gör mål spelas till 2.63 gånger degen hos Bet 365.

Jürgen Klopp förde en gång ett resonemang om spelfilosofi där han liknade sin egen med “heavy metal”. Jag tycker att det är en ganska bra liknelse. Det går fort när Liverpool spelar och inget lag i Premier League producerar lika mycket framåt som dem.

Man har inte bara gjort flest mål, utan är också laget med de målrikaste matcherna. Totalt har 53 mål både framåt och bakåt gjorts i Liverpools matcher. Tvåa i den statistiken är Crystal Palace med 50 mål. De släpper dock in fler än vad de mäktar med att göra själva. Totala antalet mål i Arsenals och Manchester Citys matcher är 47 respektive 45. Så vill man se mål så är det Liverpools matcher som man ska glo på för tillfället.

Hoppas på mer Hawaii-fotboll

Vad West Ham sysslar med vet jag inte riktigt. Jag tror att de bör anses vara den största besvikelsen i Premier League så här långt under säsongen. Man fick en hemsk start och har inte lyckats rycka upp sig särskilt mycket heller. Senaste klappade man ihop totalt när man dukade under med 1-5 hemma mot Arsenal. Detta är tacksamt för Liverpool som under Klopps ledning är bra på att ställa om och hitta öppningar i slarviga försvar. Liverpool har gjort två eller fler mål i 10 av 14 PL-matcher och bör kunna hitta rätt hemma mot West Ham, får man väl tro.

Liverpool kan som sagt göra mål men man har också släppt in minst ett mål i 10 av 14 matcher. 4-1 till Liverpool låter som ett logiskt resultat tycker jag och jag tänker spela på hemmavinst och att båda lagen gör mål till 2.63 gånger pengarna hos Bet 365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.