Dagens speltips | Liverpool mot Tottenham | Premier League
Speltips

Liverpool mot Tottenham

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - Tottenham
Tips:
2
Odds:
4.20
Spelstopp:
10 February 21.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Vi har en hel del matcher i Premier League att se fram emot ikväll och jag vill gärna tro att vi har ett riktigt superodds när Tottenham besöker Anfield. Vi får 4.20 på Tottenham här och med tanke på hur de såg ut mot Arsenal så måste vi testa.

Oddset kommer från Bet365.com. Om du öppnar ett nytt konto där så får du dessutom en välkomstbonus värd 1000 spänn. BOOM, som Jens Hultén hade sagt.

Inför lördagens North London Derby så kan jag villigt erkänna att jag trodde stenhårt på Arsenal. Det var matchen där Tottenhams lillebrorskomplex skulle komma fram igen. Men efter matchen så är det väl bara att inse att de kanske är på riktigt ändå. Harry Kane är en av ligans bästa strikers just nu. Christian Eriksen är antagligen ligans enskilt viktigaste spelare och resten av laget verkar vara fyllt av självförtroende.

Liverpool har varit dåliga den här säsongen. De har visserligen ryckt upp sig lite den senaste månaden, men överlag så har de varit urusla. Att sälja Suarez var fotbollsmässigt en sämre affär än när Arsenal bestämde sig för att låna in Kim Källström. Det här kanske är en uppenbar fälla som jag kliver rakt in i, men jag kan inte se hur Liverpool ska kunna vinna den här matchen. Tottenham har ett mycket bättre mittfält och över fyra gånger på dem är alldeles för bra. Tottenham har till råga på allt varit riktigt bra på bortaplan den här säsongen.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.