Dagens speltips | Liverpool mot Tottenham | Premier League
Speltips

Liverpool mot Tottenham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Liverpool - Tottenham
Tips:
BLGM
Odds:
1.70
Spelstopp:
11 February 18:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Helgens mest intressanta fotbollsmatch spelas på Anfield. Tottenham är på besök och vi som spelare ställs inför en ganska svårlöst match. Spontant känns det som en ganska öppen match och oddset på att båda lagen gör mål ser fint ut. Unibet betalar 1.70 och det borde hitta hem tillräckligt ofta.

Spela på Premier League med 1000 kronor i bonus hos Unibet här!

Liverpool började ligan starkt och fram till jul såg det ut som att de kunde utmana om titeln. Efter juluppehållet kom verkligheten i kapp dem och nu får de nog vara nöjda med en plats i Europa League nästa år. De har spelat 10 matcher under 2017 och vunnit en av matcherna. Vinsten kom dessutom mot Plymouth, så det hade lika gärna kunnat vara en vinst mot Grunden BoIS. Trots den bedrövliga formen är Liverpool ganska stora favoriter hos spelbolagen och det känns nästan som om de vet något. Eller så är det så enkelt att de räknar med att Liverpool börjar få lite utdelning igen.

Bortsett från ett lite debacle borta mot Sunderland har Tottenham sett ba ut under 2017. De ligger tvåa i ligan och om de kan ta tre poäng i helgen har de bra slagläge inför de sista 13 omgångarna. Deras styrka ligger visserligen i försvaret här, men Liverpool kan skjuta friskt från alla håll och kanter och jag tror inte att Spurs håller tätt speciellt ofta.

Att Tottenham har väldigt goda chanser till att göra mål ser vi som en självklarhet med tanke på Liverpools bedrövliga försvar.

Det här blir en kul match som slutar 2 – 2 efter en sen kvittering från Liverpool.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.