Speltips | Liverpool mot Sunderland PL 6/2 | Tippat
Speltips

Liverpool mot Sunderland

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Liverpool - Sunderland
Tips:
BLGM
Odds:
2.00
Spelstopp:
6 February 16:00
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds 16:00 på Viasat Sport

Liverpool varvar bra med mindre bra under Jürgen Klopp. De är oförtjänt stora favoriter mot Sunderland som mycket väl kan ställa till det.

Det går inte att lita på Liverpool som har strul med att få spelidén att klaffa. Klopp behöver tid för att få det att funka, precis som alla andra managers som tar över ett så stukat gäng som Liverpool.

Liverpool har inte gjort mål på tre matcher i rad (inräknat ligacup-matchen mot Stoke). Men innan dess skickade man in fem baljor mot Norwich. Nu är ju Norwich försvar knappast något att hänga i granen. Men så kan man ju alltid välja att minnas hemmamatchen mot Arsenal för drygt tre veckor sedan där man hittade rätt tre gånger i en match som slutade 3-3.

Jag vet inte riktigt var vi har Liverpool just nu. Det är blandade prestationer. Det är klart man kan vinna över Sunderland som är ett synnerligen ängsligt gäng. Men att man ska vara så stora favoriter som spelbolagen föreslår, köper jag inte. Jag tror dock att bästa spelet är att båda lagen gör mål. Sunderland har släppt in flest mål i hela ligan med sina 47 baljor i egen kasse. Liverpool är laget som släppt in flest mål av alla lag i den över tabellhalvan med sina 34 baljor i sin kasse. Det känns som att det är bäddat för att båda lagen gör mål. Särskilt eftersom Liverpool, enligt mig, är som slarvigast mot sämre motstånd. Jermain Defoe i Sunderland är gammal men kan fortfarande ta vara på bjudningar. Och Liverpools Roberto Firmino har ju faktiskt bra dagar lite då och då nuförtiden. Provar båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Paddy Power.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.