Speltips | Liverpool mot Stoke | Premier League
Speltips

Liverpool mot Stoke

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - Stoke
Tips:
X2
Odds:
2.25
Spelstopp:
29 November 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Liverpool ska försöka revanschera sig för debaclet i Champions League tidigare i veckan. Stoke kommer på besök och de flesta tror på att det forna storlaget ska köra över tråkgänget i rött och vitt. Liverpool står i 1.67 här vilket är alldeles för lågt. Jag kan inte förstå hur allmänheten fortsätter att lasta in pengar på Liverpool?

Just nu får vi 2.25 på X2 och jag  tror att det finns en överhängande risk (chans?) att Liverpool tappar poäng här. Oddset kommer från Unibet och ni kan rygga här.

Liverpool har varit fullständigt bedrövliga i år. 14 poäng på 12 matcher placerar dem på ligans tolfteplats. En placering lägre än gästande Stoke. Det stora problemet för Liverpool är naturligtvis att de inte har kunnat ersätta den magi som Sturridge och SUarez skapade förra året. Det här speglar hela laget och ställer till det i alla lagdelar. De får inte samma tryck, kan inte ställa om på samma sätt och det gör att deras, ytterst mediokra, backlinje får det tuffare.

Stoke håller på som de alltid gör. De släpper inte få mål och har inga större intentioner till att gå framåt. Oavsett vad man tycker om sättet som Stoke spelar fotboll på, så måste man kunna berömma dem. De gör det bra efter de förutsättningar och ambitioner som klubben har.

Jag har väldigt svårt att se hur Liverpool ska få hål på ett Stoke som kommer att vara jättenöjda med en poäng här.

Jag ska inte ljuga. Jag är fullständigt överlycklig över Liverpools fall. De är fotbollens motsvarighet till Leksand och det är precis så vidrigt som det låter. Att det dessutom resulterar i klipp som det här gör inte saken sämre

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.