Speltips | Liverpool mot Hull | Premier League 25e oktober
Speltips

Liverpool mot Hull

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - Hull
Tips:
2 DNB
Odds:
5.60
Spelstopp:
25 October 16.00
Spela här!

Liverpool följer upp förnedringen mot Real Madrid med att ta sig an Hull hemma på Anfield i ligaspelet. Liverpool är stora favoriter men jag tycker att oddsen är lite skeva. Jag är svag för Hull och gillar verkligen deras mittfält med Tom Huddlestone och Jake Livermore. Jag drar en liten chansning här och spelar Hull att vinna till 5.60 gånger pengarna. Då får vi också pengarna tillbaka om det skulle bli oavgjort.

Oddset kommer från Rebdet.com. Vill ni rygga är det bara att klicka här.

Hull har varit ganska täta och bara förlorat två av sina åtta första matcher. De ligger faktiskt bara tre poäng bakom Liverpool och jag är ganska övertygad om att de har potential nog att slåss om en plats i Europa League. Till skillnad från Hull så har jag inte det minsta förtroende kvar för Liverpool. Att Real Madrid skulle slå Liverpool på Anfield var ganska uppenbart, men att Liverpool skulle se så oinspirerade ut var en liten överraskning. Liverpool hade ett jättebra läge efter förra säsongen, men istället för att göra en rejäl investering så säljer de världens näst bästa fotbollsspelare och köper Rickie Lambert.

Backlinjen i Pool ser minst sagt skakig ut. Glen Johnson är verkligen bedrövlig och även om martin Skrtel har en hög högstanivå så kan det bli självmål eller rött kort närsomhelst när han är på planen.

Jag går på Hull här och tror de står för omgångens skräll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.