Speltips | Liverpool mot Chelsea | Premier League 2014
Speltips

Liverpool mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - Chelsea
Tips:
2
Odds:
2.26
Spelstopp:
8 November 13.45
Spela här!

Ni som har följt mina inlägg den här hösten vet att jag är oerhört svag för Chelsea samtidigt som jag tycker att Liverpool har gjort bort sig något oerhört. Nu möts de i Premier League och ni kan nog gissa vad jag tror om den här matchen. Chelsea vinner enkelt och bekvämt och jag spelar dem till 2.26 hos Redbet.

Om du inte har något konto hos Redbet kan du öppna ett idag och var med och tävla om en iPhone 6 plus.

Jag är tämligen övertygad om att Chelsea kommer gå obesegrade genom ligan. Det känns som att de är en klass bättre än de närmsta utmanarna och åtminstone två klasser bättre än Liverpool. De har satt sitt lagbygge på ett bra sätt och jag tror verkligen inte att Liverpool kommer ha någon slags chans. Chelsea är bättre än Liverpool på varje position och det här kommer att visa sig. Mitffältet kommer som vanligt att bli väldigt avgörande och att Jordan Horrendouson och en gammal Steven Gerrard skulle kunna stå emot två av ligans absolut bästa mittfältare i Fabregas och Matic finns inte på någon karta över huvud taget.

Det som talar mot Chelsea är att matchen spelas på Anfield och det är egentligen enda anledningen till att jag inte spelar asiatiskt handikapp här. Chelsea vinner komfortabelt och jag tror nog att de håller nollan.

liverpool meme

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.