Speltips | Liverpool mot Arsenal | Premier League
Speltips

Liverpool mot Arsenal

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Liverpool - Arsenal
Tips:
2
Odds:
2.55
Spelstopp:
13 January 21:00
Spela här!

Vi har en intressant match mellan Liverpool och Arsenal på schemat och jag förstår inte hur vi ska göra något annat än att spela på londonlaget.

Spela på Arsenal till 2.55 hos Betsafe här!

Arsenal har varit riktigt bra den här säsongen och toppar ligan efter 20 omgångar och spelar en väldigt underhållande fotboll. De har tyvärr lite skadebekymmer i truppen men jag tror inte att det stoppar dem mot ett mediokert Liverpool.

Liverpool ligger på en åttonde plats och om man tar en någorlunda nykter titt på truppen förstår man varför. De plockade in en namnstark tränare i Jürgen Klopp, men inte ens den karismatiske tysken kan göra soppa på vilken spik som helst. I tillägg till att ha en medioker trupp att börja med har de dessutom lyckats samla på sig en skadelista som är längre än Arsenals inför kvällens match. Liverpool saknar bland annat försvarsgeneralen Martin Skrtel och Philippe Coutinho, som är den enda i det laget som kan bolla till tio utan större problem.

Arsenal är inte samma lag utan Sanchez eller Cazorla men jag tycker att de är flera klasser bättre än Liverpool och är väldigt bekväm i att spela dem till fina 2.55.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.