Speltips | Linköping mot Djurgården | SHL 15e september
Speltips

Linköpings HC mot Djurgårdens IF

Hockey
Spelmarknad:
LHC - DIF
Tips:
1
Odds:
1.70
Spelstopp:
15 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Linköpings HC åkte på en riktig stjärnsmäll senast när HV71 vände ett 1 -4 till 6 – 4. Vändningen berodde till stor del på ett matchstraff och ett par efterföljande utvisningar som gjorde att HV71 fick spela mycket powerplay. Det här tröttade ut LHC och det märktes att de inte orkade hänga med när HV71 med Mattias Tedenby i spetsen vred upp tempot. Fram tills det att Jeff Taffe fick sitt matchstraff så såg Linköping hyfsat starka ut och de bör kunna bygga på sin första halva matchen mot HV71.

Deras motståndare, Djurgården, gjorde en bra match och tog två överraskande poäng mot Växjö efter två mal av unge Marcus Sörensen. Mathen mot Växjö var dock väldigt tungspelad och djurgårdsspelarna själva vittnar om att de i stort sett bars fram av ett fullsatt johanneshov. En seg match över 65 minuter plus straffläggning mot ett av ligans bästa lag sätter naturligtvis sina spår i djurgårdsbuggarna och jag tror inte att de har återhämtat sig tillräckligt inför kvällens match. LHC med sin förstakedja bestående av Mattias Sjögren, Chad Kolarik och Broc Little kommer att kunna sätta bra press och jag räknar kallt med att de producerar åtminstone ett par mål framåt.

LHC är mer spelskickliga än Djurgården och de bör kunna vinna den här matchen relativt enkelt. 1.70 på Linköping spelas hos Unibet där ny kunder även kan få en bonus värd 1200 spänn.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.