Speltips | Linköpings HC mot Brynäs IF | SHL 2014/15
Speltips

Linköpings HC mot Brynäs IF

Hockey
Spelmarknad:
Linköping - Brynäs
Tips:
1
Odds:
1.69
Spelstopp:
29 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Modo sprattlade till lite i sista perioden igår men det hjälpte ju föga. Det är bara att ta på sig den berömda dumstruten. Att ens fundera på att att ett lag som tränas av Kajan från HippHipp är väl bara dumt… Nya tag idag och jag tror vi har ett okej odds på Linköping hemma mot Brynäs.

Betsson betalar 1.69 på Linköping och det känns onekligen som en bra investering. Hos Betsson kan du dessutom kolla in odds från andra SHL-matcher och hämta en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Linköping ångar på bra i SHL den här säsongen. Jeff Taffe leder poängligan och Broc Little toppar skytteligan. De är framförallt väldigt starka hemma i Östergötland och det är bara Skellefteå och HV71 som har ett bättre hemmafacit efter 42 omgångar. Nu är ligans sämsta bortalag på besök och jag kan inte se något scenario där Brynäs vinner den här matchen. Linköping är bättre än vad Brynäs och en förlust skulle hälla en hel del drus i maskineriet då det skulle försvåra möjligheten till hemmafördel i kvartsfinalen.

Brynäs då? De har tagit poäng i fyra bortamatcher det här året och de kommer att spela i kvalserien tillsammans med Modo. Att de skulle sprattla till mot ett Linköping som är sugna på att haka på topplagen? Det är ungeför lika troligt som att jag kommer att gå på en allsvensk fotbollsmatch kommande säsong.

1.69 är ett så kallat bjudodds.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.