Speltips | Linköping HC mot Skellefteå AIK
Speltips

Linköping mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
LHC - SAIK
Tips:
2
Odds:
2.60
Spelstopp:
10 January 16.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Linköping tar emot Skellefteå imorgon och med tanke på hur oddsen ligger så tycker jag nog att vi får testa ett litet spel på bortalaget här. Comeon.com betalar just nu 2.60 på Skellefteå och det är alldeles för bra för att avstå. Om du inte har något konto hos comeon.com så kan du klicka på den här länken och få en välkomstbonus värd 400 spänn.

Skellefteå är Sveriges bästa lag. Efter Frölundas svandyk den senaste tiden så är det inte någon diskussion längre. Skellefteå kommer att vinna ligan och de kommer att ta SM-guld. Det finns inget lag som kan slå dem i en sjumatchersserie, förutsatt att de håller sig relativt friska. Det här är en viktig match för Skellefteå då Linköping har visat en bra form och klättrat snabbt i tabellen den senaste tiden. Även om de är långt efter Skellefteå rent poängmässigt så tror jag att västerbottningarna vill statuera ett exempel här.

Linköping har som sagt gått riktigt bra den senaste tiden. De har tagit poäng i sex av sina sju senaste matcher och har slagit både HV71 och Leksand den här veckan. Linköping är bra och framförallt har den en bra förstakedja. I morgondagens match så tror jag dock att Skellefteå blir ett nummer för stora. De är ligans bästa bortalag och de har en väldigt bred trupp, vilket bör tippa vågen till deras fördel.

SAIK vinner en ganska tät match med 3 – 2 efter 60 minuter.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.