Dagens speltips | Linköping mot Skellefteå | SHL Semifinal 2
Speltips

Linköping mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
LHC - SAIK
Tips:
2
Odds:
2.55
Spelstopp:
30 March 18.30
Spela här!

Andra semifinalen mellan Linköping och Skellefteå står på kvällens schema och med tanke på hur oddsen ligger så måste vi spela på Skellefteå trots att de har bortaplan ikväll. Mobilbet.com betalar 2.55 gånger insatsen på att Skellefteå vinner och sett till hur de körde över Linköping senast så måste det vara spelvärt.

Vill du ta rygg på spelet så kan du få en hundring gratis av Mobilbet. Hämta din hundring här.

SAIK vann ligan i överlägsen stil, de körde över Brynäs med 4 – 0 i sin kvartsfinal och de spelade ut Linköping i den första semifinalen. Det är inget snack om att de är Sveriges bästa lag och om det ska väldigt mycket till för att någon ska kunna utmana dem över sju matcher. Linköping gjorde visserligen en bra kvartsfinal mot HV71, men det känns som att deras spelstil passade bättre mot jönköpingslaget. Skellefteås backar är väldigt skickliga och kan hantera pressen från LHC på ett väldigt bra sätt.

Om Linköping ska göra något väsen av sig i den här matchserien så behöver de naturligtvis vinna i kväll, men jag tycker att oddset på Skellefteå är alldeles för bra. Jag skulle säga att de vinner den här matchen ungefär 65 % av gångerna så 2.55 är ett toppodds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.