Speltips | Linköping mot Modo | SHL
Speltips

Linköping mot Modo

Hockey
Spelmarknad:
LHC - Modo
Tips:
Ö 5 mål
Odds:
1.97
Spelstopp:
29 September 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

SHL har en match på schemat ikväll. Det är Linköping hemma mot Modo som gäller och det känns som att Linköping kommer att få ordning på målskyttet här.

Comeon ger oss 1.97 på över fem mål och den linan bör hitta hem.

Spela på SHL hos Comeon med en bonus värd 3000 kronor. Klicka här!

Screen Shot 2015-09-29 at 10.16.43

Linköping har börjat säsongen på ett ganska väntat sätt. De har tappat en del spets från förra året och saknaden av Roger Melin bör bli stor. Roger Melin är en bra tränare som hade stor del i Linköpings framgång förra året. Nu möter de dock Modo på hemmaplan och det bör betyda full pott. Modo är bedrövliga även i år. Adam Reideborn i målet har kastat in puckar bakom sig och truppen är för svag för spel i SHL.

Linköping kommer att gå framåt och jag blir förvånad om de inte gör åtminstone fyra mål ikväll. Då återstår det för Modo att peta in två och även om de är ganska dåliga möter de ett lag som bygger sitt försvar kring Daniel Rahimi. Det är sällan ett gott tecken och bör betyda att vi kan sitta lugna med vårt överspel.

Daniel Rahimi är Sveriges sämsta hockeyback. Trots detta envisas Pär Mårts med att ta ut honom i Tre Kronor. Det är sinnessjukt men som tur är kan vi casha in på överspelen när han är på isen.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.