Speltips | Linköping mot Leksand | SHL 1a oktober 2014
Speltips

Linköping mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
Linköpings HC - Leksands IF
Tips:
Över 5.5
Odds:
2.28
Spelstopp:
1 October 19.00
Spela här!

Leksands IF har tagit noll poäng på sex matcher i SHL. Deras målskillnad ligger på -19. Som ni ser har Leksand inlett säsongen bedrövligt. För att lösa den här situationen har ledningen i Leksand sparkat andramålvakten och tagit in Daniel Josefsson som förstärkning. Det är som att försöka bota cancer med alvedon. Att Leksand är en bedrövlig förening har vi vetat ganska länge nu, men den här säsongen har det nått nya höjder. Och ingen är gladare än jag.

I kväll så har de en tuff bortamatch mot Linköping och det finns inte speciellt mycket som talar för att Leksand ska ta sina första poäng. Tyvärr så speglas det här även på oddsen. Linköping står i 1.50 vilket är för lågt trots att de möter Leksand. Vad som däremot är intressant är ett överspel. Leksand har gjort ett mål per match i snitt samtidigt som de har släppt in 25 mål på sina sex matcher. Min miniräknare kan inte visa så många siffror så ni får räkna ut snittet själva.

Linköping är även dom väldigt målglade. Der har gjort 16 framåt och släppt in 20 mål på sina sex inledande matcher och spelare som Chad Kolarik, Jeff Taffe och Broc Little gillar att blåsa på. Min känsla inför den här matchen är att kaoset i Leksand fortsätter och att Linköping kan spela ut. LHC vinner med 5 – 2 och vi spelar gladeligen över 5.5 mål till 2.28 hos Redbet.

Redbet är ett spännande spelbolag med bra odds och schyssta erbjudanden. Öppna ditt konto via den här länken så får du bonusar på din tre första insättningar till dem.

Avslutningsvis. Ett par visa ord om situationen i Leksand:

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.