Speltips | Linköping mot HV71 | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Linköping mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
LHC - HV71
Tips:
Ö 5.5
Odds:
2.60
Spelstopp:
13 March 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Det här är den klart hetaste kvartsfinalen om ni frågar mig. Det är två offensiva lag och det brukar dessutom vara en typ av derbystämning på matcherna då lagens supportrar inte tycker speciellt bra om varandra. Linköping med sina nordamerikaner i spetsen bör nog vara favoriter här, men strax över dubbla pengen är alldeles för dåligt för att jag ska testa. Däremot så tror jag att vi får se en öppen match med mycket mål. Över 5.5 mål betalar 2.60 hos Betsson och jag tycker det är större chans att vi får se mycket mål än att LHC vinner.

Om du inte har något konto hos Betsson kan du får en välkomstbonus värd 1000 spänn om du öppnar ditt konto via den här länken.

HV71 har haft en intressant säsong. De började extremt starkt och spelade på en nivå som uppenbarligen inte var hållbar. Målvakterna storspelade och de gjorde mål på allting efter ungefär 25 omgångar så började verkligeheten komma i kapp dem och de gick riktigt tungt i slutet av förra året och början av 2015. Den senaste tiden har de dock ryckt upp sig lite och jag tror att de kan göra lite oväsen av sig under slutspelet.

LHC lever till stora delar på sin förstakedja. Taffe, Little och Micflikier kom tvåa, trea och fyra i poängligan och tillsammans stod de för 153 av Linköpings 412 gjorda poäng. Det är nästan 40 % av den totala poängproduktionen. Jag tror inte att Linköping kommer att gynnas av att ha ett så obalanserat lag i ett slutspel där allting blir lite tuffare. De ger dessutom Jonas Junland och Daniel Rahimi massvis av istid och jag vägrar att gå med på att de två skulle vara bra nog för att leda ett lag genom ett slutspel.

LHC har fördel tack vare hemmaplan här idag men oddset är för lågt och med tanke på att vi får se fyra av ligans fem bästa offensiva spelare (Christensen i HV kvalar in här också) ihop med tveksamma backuppsättnignar gör att jag spelar över här.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.