Speltips | Linköping mot Djurgården | SHL
Speltips

Linköping mot Djurgården

Hockey
Spelmarknad:
Linköping - Djurgården
Tips:
1
Odds:
1.92
Spelstopp:
16 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Till skillnad från i Karlskrona mot Färjestad tror jag att vi får en favoritvinst i kvällens andra match. Linköping är bättre än Djurgården och jag tror de vinner ganska komfortabelt. 

Nordicbet betalar 1.92 gånger pengarna på Linköping, vilket är mycket högre än vad många andra bolag ligger på.

Spela på Linköping hos Nordicbet med en bonus värd 1000 kronor. Klicka här!

Linköping ser intressanta ut i år. De har visserligen tappat en del tongivande spelare men de har förstärkt bra. Niklas “Pajen” PErsson håller väldigt hög klass i SHL och jag är tämligen säker på att både Rhett Rakhshani och Andrew Gordon kommer peta in en hel mål den här säsongen.

Djurgårdens målvakt Mantas Armalis sommarjobbade som modell för Björn Borg. Är det här året han tar förstaspaden från Micke Tellqvist?

Mantas Armalis Modell

Det verkar som att det finns en del förväntningar på Djurgården den här säsongen. De har plockat in Linus Hultström som gjorde succé i Leksand förra säsongen och publikfavoriten Patrik Thoresen har vänt hem efter fem säsonger i KHL. Jag tror dock inte att det räcker. Linus Hultström kommer inte att leverera på samma nivå som han gjorde förra säsongen och det är ganska många år sedan Thoresen var på topp i KHL. Han gjorde sin bästa säsong där 2010/11 och då spelade han med klassspelare som Alexander Radulov, Robert Nilsson och Igor Grigorenko. Thoresen är bra men att han skulle vara någon typ av frälsare som gör Djurgården till ett topplag tror jag inte. De kommer att slåss med Karlskrona om att undvika negativt kval och de inleder säsongen med en förlust borta mot Linköping.

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.