Dagens speltips | Linköping mot Brynäs | SHL
Speltips

Linköping mot Brynäs

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Linköping - Brynäs
Tips:
1
Odds:
2.00
Spelstopp:
17 November 19:00
Spela här!
Ingen bonus i dagsläget

Linköping har öppnat säsongen svagt, men idag borde de ha bra chans hemma mot Brynäs. Betser.com ger oss dubbla pengen på Linköping och det känns som ett bra spel.

Betser är ett helt nytt spelbolag där du kan få €100 i bonus när du öppnar ett nytt konto. Öppna ditt konto redan idag och upplev en ny typ av betting hos betser.com.

Inför säsongen trodde jag att Linköping skulle vara med och utmana om ligatiteln. Efter sjutton matcher ligger de på nionde plats och det är ganska dystra miner i Östergötland. Det finns dock vissa tecken som tyder på att Linköping kommer öka takten som de plockar poäng i den närmsta tiden. Linköping har haft bedrövligt målvaktsspel och de har inte fått speciellt bra utdelning på sina skott. Med största sannolikhet kommer Linköpings målvakt rycka upp sig och rimligtvis kommer de dessutom få bättre utdelning och då blir det svårt att stå emot dem.

Brynäs har gjort det bra den här säsongen men om Linköping lyckas få spelet att klaffa i kväll tror jag inte att de hinner med. Jag tror definitivt att Linköping får spelet att stämma för att vi ska kunna spela dem till dubbla pengen.

Spela här!
Ingen bonus i dagsläget
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.