Levski Sofia - Ludogorets -
Speltips

Levski Sofia – Ludogorets

Fotboll
Spelmarknad:
Levski Sofia - Ludogorets
Tips:
DnB Ludogorets
Odds:
1.55
Spelstopp:
6 September 19.30
Spela här!

Riktigt mediokert utbud idag, men då är det bara att spotta i nävarna och grotta ned sig i bulgariska ligan och toppmötet mellan Levski Sofia och Ludogorets.

Jag pluggade italienska i sex månader. För 15 år sedan. Idag skulle det komma till användning när jag fick äran att läsa på om detta bulgariska möte på en italiensk fotbollssida. Men när jag väl tråcklat mig igenom texten så var det mest en massa statistik som jag ändå visste om. Grazie för det!

CSKA Sofia och Ludogorets är vanligtvis i särklass i bulgariska högstaligan, men visst finns det andra lag som kan utmana nuförtiden. Levski Sofia är definitivt ett av de lagen. Borta är man iofs inget vidare, men hemma i Sofia gör man det riktigt bra och har vunnit de tre spelade hemmamatcherna den här säsongen med 8-0 i målskillnad. MEN. Man har också mött de tre sämsta lagen i serien…

Levski åkte ur Europa League mot Hajduk Split medan Ludogorets är vidare till gruppspelet efter att ha slagit S?duva från Litauen. Ludogorets roterade på nästan halva laget i senaste ligamatchen mot OFK Pirin (1-1), men nu borde alla ordinarie lirare vara aktuella för ligaspel igen. Ludogorets är f ö obesegrat efter sex omgångar med tre raka bortavinster och 1 2 0 hemma.

Jag testar DnB på Ludogorets till 1.55 på SuperLenny. Jag gillar det spelbolaget som har en lite unik stil och ofta bra odds. Skaffa konto + bonus här och testa själv.

Raka tvåan finns till 2.15 på samma sida.

BB

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.