Speltips | Levante mot Real Madrid | 2/3 La Liga
Speltips

Levante mot Real Madrid

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Levante - Real Madrid
Tips:
2, BLGM
Odds:
2.95
Spelstopp:
2 March 21:00
Spela här!
Sänds på Viaplay.se 21:00

Levante kommer förmodligen bli slågpåse i kväll när Zinedine Zidane kommer med sitt Real Madrid för att sparka boll.

Det är lite roligt hur begreppen “skadekris” och “formsvacka” skiljer sig åt mellan ligorna. I Real Madrid har man ett par gubbar borta. Modric, Bale, Benzema, Marcelo och Arbeloa är tunga avbräck men ändå en relativt kort skadelista och något som man tycker att man får förvänta sig under en säsong. Kollar man Arsenal eller Manchester United har man haft dubbelt så långa skadelistor. Ändå så pratar man i Real Madrid som om man är i ett hopplöst läge och världens mest otursförföljda lag. Likadant är det med ordet formsvacka. Man har en ny tränare och då bör det vara naturligt att allt inte stämmer till hundra procent. Men en oavgjord och en hemmatorsk i rad så anses man vara ett sjunkande skepp.

Jag tror att Levante får det otroligt jobbigt mot Real Madrid i kväll. Som ligajumbo är man i behov av tre poäng, men att ta den mot Real Madrid blir inte lätt. Ronaldo surar rätt mycket nu men gör väl en eller två bollar i kväll. Men eftersom Real har Carvajal och Ramos avstängda samt Marcelo i backlinjen borta kan man dock mycket väl åka på en strut i baken. Modric som gör det mesta defensiva arbetet på mitten är ju också borta vilket talar för att det kan komma lite öppningar i defensiven.

Real Madrid vinner och båda lagen gör mål

Jag spelar på att Real Madrid vinner och att båda lagen gör mål till 2.95 gånger pengarna hos Betsafe. Real Madrids offensiv, trots skadorna, är för mycket för Levante. Real vinner med 1-3.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.