Speltips | Leksand mot Växjö Lakers | SHL 23e oktober
Speltips

Leksand mot Växjö Lakers

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Växjö Lakers
Tips:
Växjö - 1.5
Odds:
2.64
Spelstopp:
23 October 19.00
Spela här!

Leksand tar emot gästande Växjö Lakers i Tegera Arena och jag kan verkligen inte tänka mig hur hemmalaget skulle kunna ta poäng här. Alla som såg Leksand senast mot HV71 såg hur bedrövliga de är. Om de inte plockar in en riktigt bra back och en klassforward till så kommer de ockupera sistaplatsen resten av säsongen. Jonas Frögren och Robin Jacobsson är två väldigt orörliga backar som får mycket speltid, Robin Gartner ser väldigt vilsen ut och framåt verkar de inte ha någon tanke i i sin offensiva press. Leksand är nästan lika dåliga som AIK var förra året.

Nu möter de Växjö som behöver tre poäng för att inte tappa allt för mycket till topplagen. Lakers är ett mycket bättre lag än vad Leksand är och jag skulle bli förvånad om de inte vinner med åtminstone två påsar. Vi får 2.64 på Växjö -1.5 och det är klart bra. Leksand kommer att behöva ta sina poäng mot lag som MODO, Djurgården och Örebro. Det är sällan som jag är såhär övertygad om att ett lag vinner i SHL. Hockey är en ganska oberäknelig sport där mycket kan hända. Men i mina ögon räcker det med att Växjö går på 70 % för att de ska vinna det här.

Om du inte har något konto hos Redbet kan du dessutom vara med och tävla om en iPhone 6 plus. Det enda du gör för att vara med i tävlingen är att du reggar ett konto och skriver in kampanjkoden Tippat. Sen lägger du ett spel och vips så är du med och tävlar om en iPhone 6 plus. Sick deal imo.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.