Dagens speltips | Leksands IF mot Tingsryd | Hockeyallsvenskan
Speltips

Leksand mot Tingsryd

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Tingsryd
Tips:
2
Odds:
3.30
Spelstopp:
30 October 19.00
Spela här!

Fredagskväll och hockey står på schemat och jag tror att vi har ett kanonodds att hämta när Tingsryd tar sig an Leksand på bortaplan. Vi får 3.30 gånger pengarna på att Tingsryd vinner och med tanke på att de är ett bättre lag än masarna tänker jag testa en liten slant.

Spela på Hockeyallsvenskan med en gratis hundring här!

Screen Shot 2015-10-30 at 10.00.15

Tingsryd har gjort det bra den här säsongen. En femteplats är mer än godkänt för nykomlingen och jag tycker att det finns mycket som talar för att Tingsryd ska kunna hålla den här nivån hela säsongen. Leksand är raka motsatsen. Med tanke på vilket kaoz det är i klubben kan man tro att det är “laserturken” som styr skeppet. Det finns ingenting som talar för att Leksand ska göra en bra säsong och det är lika bra att bygden ställer in sig på att konka klubben inom en snar framtid. Leksand arrangerade en insamling för att behålla Alen Bibic tidigare i veckan, och det säger allt om vilket tillstånd klubben är i. Bibic är urusel med pucken och tillför ingenting till seriösa hockeyföreningar, men Leksand vill ändå behålla honom. Det är inte heller första gången som Leksand värvar högst tveksamma spelare. Ett lag som bygger truppen kring Jonas Frögren, Viktor Mårtensson och Robin Jacobsson har inget i professionell ishockey att göra.

Bästa laget vinner och vi hämtar hem 3.30 gånger pengarna på Tingsryd.

Det är bara en tidsfråga innan Leksands IF återfinns på en uterink nära dig. Eller inte nära då. De lär väl få spela på ställen som Sveg, Orsa och Dala-Järna som inte är nära någonting alls.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.