Speltips | Leksand mot Mora | Hockeyallsvenskan
Speltips

Leksand mot Mora

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Mora
Tips:
X
Odds:
4.55
Spelstopp:
18 November 19.00
Spela här!

Daladerby i Hockeyallsvenskan när Mora IK besöker Tegera Arena för att ta sig an Leksand. Två lag som är på ungefär samma våglängd och jag tror lagen delar på poängen här väldigt ofta. Mobilbet betalar 4.55 på oavgjort och jag tror det är väldigt bra värde i det spelet.

Få hundra kronor av Mobilbet och spela på Hockeyallsvenskan här!

Både Leksand och Mora är mediokra (snällt sagt) hockeylag som borde fokusera på att undvika “negativt kval”. Leksand har ett lite mer namnstarkt lag, men det hjälper inte speciellt mycket när det är bedrövliga namn. Jag har varit inne på deras bedrövliga lagbygge än ganska lång tid och jag är inte det minsta övertygad. Mora har ett ungt lag, som kommer att behöva ett par år i Hockeyallsvenskan innan de kan hävda sig på riktigt, men det finns åtminstone en sund tanke bakom lagbygget.

Mora har dessutom en väldigt intressant tränare i Jeremy Colliton. Colliton är ung och ganska oerfaren men väldigt duktig på hockey, och det är det som räknas. Alla som har hört honom prata förstår att han har en djupare förståelse för idrotten än Sjur Robert Nilsen i Leksand.

Den här matchen slutar 3 – 3 och vi får bra betalt av Mobilbet!

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.