Dagens speltips | Leksands IF mot Luleå HF | SHL 2014/15
Speltips

Leksand mot Luleå

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Luleå
Tips:
X
Odds:
3.75
Spelstopp:
11 December 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens match kommer från Tegera Arena i Dalarna där jag tror på en jämn match mellan Leksands IF och Luleå HF. Jag testar X efter 60 minuter till 3.75 hos Unibet. Unibet har dessutom en riktigt schysst bonus värd 1200 spänn. Du kan rygga spelet och hämta din bonus genom att klicka på den här länken.

Leksand fick en bedrövlig start på den här säsongen, men nu har de ryckt upp sig och de spelar riktigt bra just nu. Johan Ryno har växt till den spelare som Leksand hoppades att han skulle bli när de sydde på ett “C” på hans tröja inför säsongen. De senaste tio matcherna har han svarat för 14 poäng, vilket är bäst i ligan. Nu ställs de mot Luleå som är riktigt formstarka. Om vi räknar med CHL (förbannade låtsasturnering) så har Luleå tagit fyra raka vinster.

Det här är alltså ett möte mellan två ganska mediokra, men formstarka lag. Jag har väldigt svårt att separera de här lagen i kväll. De har vunnit varsin match när de mötts tidigare på säsongen och det skiljer bara fem poäng mellan lagen. Det här känns som en alldeles för jämn tillställning för att vi inte ska prova oavgjort här. 3.75 känns bra och det finns nog lite spelvärde här.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.