Dagens Speltips | Leksand mot HV71 | SHL 9e oktober

Dagens speltips hittar vi i Dalarna. HV71 åker till Leksand för återhämta sig från den tunga förlusten senast ligan och den ganska pinsamma matchen mot JYP i CHL tidigare i veckan. Nu möter de ett Leksand som kommer stärkta av de tre poäng som de lyckades ta senast mot Örebro. Jag är dock ganska säker på att HV71 lyckas ta ner Leksand på jorden igen. Vi får dubbla pengen precis om HV71 lyckas vinna och det känns klart spelvärt. I mina ögon bör jönköpingslaget vinna det här runt 65 % av gångerna. Så mycket bättre är dom.

Jag lämnar in spelet hos Unibet där alla nya kunder får en grym bonus värd 120 % av din första insättning. Så om du inte har något konto hos dem kan du öppna ett via den här länken och få en vass bonus och ett riskfritt spel.

Leksand inledde säsongen extremt dåligt. Sju raka förluster och allmänt kaos i Tegera Arena. De har börjat rensa ut i leden och det är tydligt att de försöker göra något. Hur det kommer gå återstår att se men jag är oerhört tveksam. Truppen ser svag ut och jag tror nog att en elfteplats är det bästa de kan hoppas på det här året. De ska dessutom vara väldigt glada över att det är 14 lag i SHL nästa säsong.

HV71 har varit väldigt upp och ner såhär långt. De har full pott hemma samtidigt som de är “nollade” borta. Det ska dock sägas att de gjorde sin bästa bortamatch för säsongen senast mot Luleå. Jag är oerhört tveksam till om Johan Forsbergs ledningsmål för Luleå skulle ha godkänts och om de inte får det målet hade HV71 mycket väl kunnat ta en eller två poäng av Luleå senast. Hv72 har en väldigt stark offensiv och om de får fart på Kevin Fiala kan det bli riktigt bra. Jag tror att det här är en match där det kommer finnas stora ytor för Tedenby, Fiala, Christensen och Christoffer Thörngren.

“Bulls” straffar Leksands dåliga backar och vinner klart i kväll.

Edit: HV71 har meddelat att Kevin Fiala vilar idag, men det bör inte göra så mycket. HV71 vinner ändå.

Screen Shot 2014-10-09 at 09.45.02

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.