Speltips | Leksand mot Frölunda | SHL 16e oktober
Speltips

Leksand mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Frölunda
Tips:
2
Odds:
1.80
Spelstopp:
16 October 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är två matcher på SHL:s schema i kväll. Jag väljer att fokusera på Leksand mot Frölunda i Tegera Arena, Leksand. Vi får 1.80 på bortalaget här och det känns helt klart som ett spelvärt odds. Jag lämnar in spelet hos Unibet.

Leksand har inlett säsongen riktigt jävla superdåligt. Fyra poäng på de tio första matcherna är väldigt talande för de kaos som utspelar sig i Leksand just nu. Att de skulle vända den här trenden mot ett av ligans spelskickligaste lag kan jag inte tänka mig. De större ytterzonerna gynnar pucksäkra lag som kan kontrollera matcher. Det är precis det Frölunda är och jag tror att de åker upp och hämtar tre pinnar väldigt ofta här.

Det har varit turbulenta veckor i Leksand på slutet och vi har sett en hel del ändringar på spelarfronten. Sist ut var Eric Himelfarb. Han ersattes av Mattias Ritola som vänder hem till Dalarna. Ritola gör sin första match för Leksand i kväll. Jag har väldigt svårt att se hur Ritola skulle kunna vara räddningen för Leksand. Det är inget snack om att han har en talang utöver det vanliga. Men det finns också en anledning till att han aldrig blommat ut.

Visst, Leksand kommer att ta lite poäng då och då men att de ska göra det mot ett FHC som kan haka på Skellefteå i toppen av ligan tror jag inte.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.