Dagens speltips | Leicester mot West Bromwich Albion | PL
Speltips

Leicester mot West Bromwich Albion

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Leicester - WBA
Tips:
1
Odds:
1.72
Spelstopp:
1 March 20:45
Spela här!
Ingen sportbonus

Leicester fortsätter att mala på i Premier League och jag ser inte varför de skulle göra bort sig hemma mot WBA ikväll. Bet365.com betalar 1.72 på Leicester och det känns som ett bra odds.

Här får du en tusenlapp extra att spela på matchen för!

Jamie VardyAtt kalla Leicester för imponerande är som att säga att Adele har en hyfsad pipa. Det är både en underdrift och ett hån. Leicester står för en historisk säsong och oavsett hur det går för dem i de elva avslutande matcherna är det bara att lyfta på hatten. De spelar en intensiv fotboll och har lyckats få fram ligans två bästa spelare. Det är väldigt få lag som kan kontrollera Riyad Mahrez och det finns inte en back som kan koppla av när han har Jamie Vardy hack i häl.

WBA har ganska god marginal ner till nedflyttningsstrecket och de bör kunna hålla sig kvar i högstaligan utan större problem. De behöver inte oroa sig över en förlust då det inte påverkar deras balansräkning på något större sätt. Det är helt enkelt en förlust de kan leva med.

WBA har varit hyfsat bra defensivt och det är möjligt att de håller fortet men över nittio minuter är jag övertygad om att Leicester springer in ett par bollar.

Leicester vinner med 2 – 0 och kopplar ett starkt grepp om ligaledningen.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.