Dagens speltips | Leicester mot Chelsea | Premier League
Speltips

Leicester mot Chelsea

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Leicester - Chelsea
Tips:
1
Odds:
3.10
Spelstopp:
14 December 21:00
Spela här!

Kvällen bjuder på en högintressant Premier League-match och med tanke på hur oddsen ligger kan jag inte blunda för Leicester. Mobilbet betalar 3.10 på Leicester och i dagsläget är det för bra för att avstå.

Spela på Leicester med en gratis hundring hos Mobilbet här!

Leicester och Chelsea är säsongens två stora överraskningar. Leicester har chockat alla och ligger trea i ligan med en match mindre spelad än Arsenal och Manchester City. Om de vinner i kväll går de upp i ensam ligaledning, och de som trodde att Leicester skulle toppa ligan efter 16 omgångar är väldigt lätträknade.

Chelsea är raka motsatsen. Jag, och många med mig, trodde att de skulle kunna går rakt igenom ligan utan att förlora. Istället har de spelat ihop 15 poäng på 15 matcher och är en poäng före Norwich på nedflyttningsplats. Det finns naturligtvis en hel del som talar för att Chelsea kommer att börja plocka poäng i en stadig takt, men med tanke på oddsen måste jag plocka Leicester här.

Leicester sätter högt tryck på motståndarnas försvar och Jamie Vardy stressar sönder de flesta försvar. Det har dessutom varit oroligt i Chelseas backlinje den här säsongen och jag tror att det är tillräckligt för att Leicester ska ta alla poäng här tillräckligt ofta för att vi ska testa dem till 3.10 gånger pengarna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.