La Liga Vecka Nio med Adam Pinthorp!
Speltips

La Liga Vecka nio med Adam Pinthorp

Fotboll, Spansk fotboll
Spelmarknad:
La Liga Omgång 28
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
6 March 23:00
Spela här!

Adam Pinthorp, känd från svenskfotboll.se och Fotbollskanalen, är tillbaka med sina tankar inför helgens omgång av La Liga. Inlägget presenteras i samband med Betsafe där du kan få 1000 spänn att lira på spansk fotboll för!

Få 1000 kr extra hos Betsafe här!

Real Madrid mot Celta Vigo
Real Madrid: 1.28
Oavgjort: 5.75
Celta Vigo: 9.75 

John GuidettiKommentar: Real Madrid slog tillbaka i veckoomgången mot Levante efter den tunga derbyförlusten förra helgen. Celta Vigo i sin tur, med Nolito tillbaka, har visat bättre form efter uttåget ur Copa del Rey. Det öppnar för en väldigt underhållande match, som säkerligen lär bjuda på en del mål, men ändå ett tydligt favoritskap för hemmalaget. John Guidetti har nätat mot såväl Barcelona som Atlético under säsongen – dags att näta mot den sista giganten också?

Spel: Real Madrid. 

Villarreal mot Las Palmas
Villarreal: 1.60
Oavgjort: 4.00
Las Palmas: 5.75

Kommentar: Oj, vilken urladdning av Las Palmas hemma mot Getafe senast. Glasklara 4-0 vittnar om bra form och Willian José har imponerat å det grövsta i anfallet sedan han petat Sergio Araújo efter nyår. Villarreal har i grunden ett mycket bättre lag – men har också Europa League att tänka på framöver. Rotationer lär ske – och Las Palmas kan mycket väl skrälla till sig en poäng.

Spel: Villarreal/oavgjort.

Eibar mot Barcelona
Eibar: 15.50
Oavgjort: 7.50
Barcelona: 1.17

Kommentar: Värt att ens spela rak Barcelona? Nja, kanske inte. Oddsen är för låga. Och chanserna att laget vinner alldeles för stora. Att det däremot kan rinna i väg med ett par mål är logiskt att tro – trots Barças hektiska spelschema med tätt matchande. Att Barcelona vinner med 2 bollar eller mer betalar 1.70.

Spel: Barcelona. 

Sporting Gijón mot Athletic Club
Sporting: 4.00
Oavgjort: 3.40
Athletic: 1.95

athleticKommentar: Athletic är inne i en sanslöst bra period. Mängder av spelare i fin form, kollektivet fungerar mer än väl – och i veckan förlängde dessutom tränaren Ernesto Valverde sitt kontrakt. Aritz Aduriz öser in mål och laget har vittring på en Europa-plats. 

Spel: Athletic.

Valencia mot Atlético de Madrid
Valencia: 4.00
Oavgjort: 3.30
Atlético: 2.00

Kommentar: Tänk om vi hade haft ovanstående odds framför oss inför den den här motsvarande matchen för fem-sex år sedan. Det hade aldrig skett. Valencia, på okända Mestalla, står alltså i dubbelt så mycket som gästande Atlético. Det vittnar inte bara om Valencias urusla såväl form som generella status, utan också styrkan som Atleti gjutit fast och levererat på kontinuerlig basis. Atlético kommer gå in och spela för att hålla nollan i den här matchen – är man effektivt framåt lär man dessutom bärga samtliga poäng. Favoritskapet är åt bortalagets håll.

Spel: Atlético.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.