Speltips | La Liga vecka 7 | Tippat
Speltips

La Liga Vecka 7

Fotboll, Spanien
Spelmarknad:
La Liga
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
21 February 23:00
Spela här!

Adam Pinthorp är tillbaka med sina tankar inför helgens omgång av La Liga! Läs, njut och rygga liren på betsafe.com

Oddsen kommer som vanligt från Betsafe och om du klickar här får du 1000 kr extra att spela för!

Levante mot Getafe

Odds:
Levante: 2.20
Oavgjort: 3.30
Getafe: 3.20

Kommentar: Levante är kvar som tabelljumbo men har haft en stentufft spelschema de senaste veckorna och ändå visat upp stor karaktär. Här tror jag att det vänder. Med alla nytillskott som kommit in i laget och känslan att den negativa trenden fortfarande är möjlig att vända krävs tre poäng här.

Spel: Levante.

Las Palmas mot Barcelona

Odds:
Las Palmas: 20.00
Oavgjort: 7.50
Barcelona: 1.15

Kommentar: Barcelona har haft tufft schema med två matcher i veckan hela januari, och så sent som i onsdags den uppskjutna matchen mot Sporting Gijón. Därtill väntar Arsenal i första åttondelsfinalen i Champions League i början av nästa vecka. Slitage? Läge att rotera? Möjligt – men i den form Barça befinner sig i är det svårt att spela emot laget i det här läget.

Spel: Barcelona.

Celta Vigo mot Eibar

Odds:
Celta: 1.95
Oavgjort: 3.50
Eibar: 3.80

Kommentar: Eibar bröt sin vinstfria svit senast – och är nu uppe på en sensationell sjätteplats i tabellen. Celta Vigo har vacklat sedan nyår även om man nådde semifinal i cupen. Det är verkligen skrälläge på gång här när baskerns kommer på besök och Celta fortfarande saknar nyckelspelare i offensiven.

Spel: Oavgjort.

Rayo Vallecano mot Sevilla

Odds:
Rayo: 3.20
Oavgjort: 3.50
Sevilla: 2.20

Kommentar: Villarreal kliver in som underdog borta mot Atlético under söndagskvällen, vilket på förhand ger en öppning för Sevilla att knapra in i kampen om den åtråvärda fjärdeplatsen. Vore det är inte därför typiskt Sevilla att inte klara mer än oavgjort i Vallecas?

Spel: Oavgjort.

Málaga mot Real Madrid

Odds:
Málaga: 4.70
Oavgjort: 3.80
Real Madrid: 1.70 

Kommentar: Styrkebesked från Zinedine Zidanes manskap i Champions League borta mot Roma. Ska det också få fart på lagets bortaspel i ligan? Två tveksamma insatser mot Betis och Granada imponerar inte – men med gott självförtroende bör man fixa Málaga. Ändå ett varningen finger för krysset.

Spel: Real Madrid.

Atlético Madrid mot Villarreal

Odds:
Atlético: 1.49
Oavgjort: 3.80
Villarreal: 8.25 

Kommentar: Ska vi göra det enkelt och säga att Atlético, som brukligt, vinner med uddamålet i en match där man defensivt är bra men Villarreal håller mest boll?

Spel: Atlético Madrid.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.