La Liga Vecka 5 Speltips och Tankar | Tippat
Speltips

La Liga Vecka 5 Speltips och Tankar

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Helgens matcher
Tips:
1X2
Odds:
olika
Spelstopp:
7 February 23:59
Spela här!

Adam Pinthorp bjuder på sina tankar inför helgens mest intressanta matcher från La Liga!

 

Atlético Madrid mot Eibar

Odds:
Atlético: 1.40
Oavgjort: 4.60
Eibar: 9.00

Kommentar: Det blåser en del kring Atlético Madrid för tillfället. Man har sålt i väg Jackson Martínez för över 400 miljoner till Kina, ramlar ut cupen och förlorade senast den tidiga seriefinalen mot Barcelona. Laget måste komma på banan igen efter ett par tuffa veckor – men har en del problem inför mötet med Eibar. Godín, Juanfran och Filipe saknas alla i backlinjen och unge Lucas Hernández väntas göra ligadebut för säsongen. Däremot kommer inte Eibars skyttekung Borja Bastón spela matchen. Anfallare tillhör Atlético men är utlånad till Eibar, och tillåts därför inte spela såvida den baskiska klubben betalar 150 000 euro – något man inte tänker göra. Det är en lurig match, men Atlético står ändå som favorit.

Spel: Atlético.
Rygga spelet hos Betsafe här!

Athletic Club mot Villarreal

Odds:
Athletic: 1.80
Oavgjort: 3.50
Villarreal: 4.90

Kommentar: Athletic har inte förlorat hemma på San Mamés i ligaspelet sedan Real Madrid vann med 2-1 i slutet av september. Med andra ord väntar en tuff utmaning för ligafyran Villarreal på lördag. Med Aritz Aduriz och Iñaki Williams i fortsatt fin form talar mycket i favör för Athletic, även om Villarreal är ett svårforcerat lag.

Spel: Athletic Club.
Rygga spelet hos Betsafe här!

Levante mot Barcelona

Odds:
Levante: 16.50
Oavgjort: 7.25
Barcelona: 1.18

Kommentar: Barcelona kommer till spel efter en av tidernas uppvisningar då man fullständigt demolerade Valencia i cupsemifinalen på Camp Nou med 7-0. Det finns förstås ingenting som talar för tabelljumbon i den här matchen – trots att laget agerat bäst av alla La Liga-lag under januarifönstret och värvat en handfull väldigt skarpa spelare. Barcelona i nuvarande form vinner med ett par-tre mål. Minst.

Spel: Barcelona.

Celta Vigo mot Sevilla

Odds:
Celta: 3.00
Oavgjort: 3.40
Sevilla: 2.35

Kommentar: Hett möte kring femteplatsen mellan två lag som jagar kvartetten i toppen av tabellen. Sevilla har visat starkast form i ligan på sistone och ser sannerligen ut att vara på gång – men samtidigt har Celta Vigo imponerat stort i cupspelet där lagen just nu också möts i den pågående semifinalen. Båda tränarna lär vila en del spelare till det här ligamötet och lägga allt krut på att ta sig till cupfinal, därför lär tillfälligheter och inställning avgöra mycket i den här matchen. Krysset känns inte otänkbart.

Spel: Oavgjort.
Rygga spelet hos Betsafe här!

Granada mot Real Madrid

Odds:
Granada: 10.50
Oavgjort: 6.25
Real Madrid: 1.26

Kommentar: Bortsett från poängtappet mot Real Betis har Madrid fått en smakstart under nye tränaren Zinedine Zidane. Senast blev det klara 6-0 mot Espanyol och det tycks inget fel på målformen hos de offensiva spelarna. Upp till bevis för Zidane att plocka en trepoängare på bortaplan – men mot ett tämligen svagt Granada bör det givetvis bli så.

Spel: Real Madrid.
Rygga spelet hos Betsafe här!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.