La Liga vecka 10 med Adam Pinthorp!
Speltips

La Liga vecka 10 med Adam Pinthorp

Fotboll, Spanien
Spelmarknad:
La Liga Vecka 10
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
13 March 22:00
Spela här!

Adam Pinthorp är tillbaka med sina tankar inför helgens omgång av La Liga. Som vanligt kommer oddsen från betsafe.com och när ni öppnar ett konto får du tusen spänn extra att spela för.

Málaga mot Sporting Gijón

Odds:
Málaga: 1.60
Oavgjort: 3.80
Sporting: 5.75

Kommentar: Málaga hemma på La Rosaleda har den senaste tiden inneburit en mardröm för motståndarna. Real Madrid lyckades inte bärga segern för ett par omgångar sedan och ett annat huvudstadslag i form av Getafe åkte på en rejäl käftsmäll. Jag förutspår att Sporting Gijón går samma öde till mötes under fredagskvällen.

Spel: Málaga.

Barcelona mot Getafe

Odds:
Barcelona: 1.03
Oavgjort: 16.00
Getafe: 40.00

Kommentar: Det är naturligtvis inte värt att spela en rak etta i det här läget. Barcelona är överlägset Getafe på pappret och i sagolik form för tillfället. Det här lär, trots en CL-retur kommande vecka i åtanke, rinna i väg för hemmalagets fördel.

Spel: Barcelona.

Celta Vigo mot Real Sociedad

Odds:
Celta Vigo: 2.10
Oavgjort: 3.40
Real Sociedad: 3.50

Kommentar: Oj, vilken oviss match på förhand. En av omgångens absolut avigaste fighter – men också en av de främst intressanta. Celta Vigo har blandat och gett även om vi under säsongen sett en otrolig högstanivå. Real Sociedad har vaknat på rätt sida om det nya året och äntligen klivit upp på den övre halvan av tabellen där laget hör hemma. Det kan bli en målrik och underhållande historia där ett resultat är väldigt svårt att spekulera kring, men jag väger ändå över åt en knapp Celta-fördel.

Spel: Celta Vigo/oavgjort

Atlético Madrid mot Deportivo La Coruña

Odds:
Atlético: 1.22
Oavgjort: 5.50
Deportivo: 18.50

Kommentar: Atlético har en vital Champions League-match kommande vecka som undermedvetet har stort fokus redan den här helgen. Frågan är hur Diego “match-för-match” Simeone väljer att prioritera i det här läget. Han vill förstås hålla Real Madrid stången i ligaspelet men vet hur vitalt det är att avancera till kvartsfinal i CL. Atleti bär oavsett vilket ett stort favoritskap mot ett formsvagt Depor, speciell på Calderón, och vill ha revansch efter poängtappet i höstas.

Spel: Atlético.

Levante mot Valencia

Odds:
Levante: 2.60
Oavgjort: 3.20
Valencia: 2.75

Kommentar: Valencia-derby när storebror är mitt i ett dubbelmöte med Athletic i Europa League. Tuff avvägning för Gary Neville hur han matchar sitt lag och mot underdogen Levante, som ändå fått ett litet lyft sedan januarifönstret, har sannerligen en gyllene möjlighet att hota Valencia på hemmaplan. Jag tror på krysset.

Spel: Oavgjort.

Las Palmas mot Real Madrid

Odds:
Las Palmas: 8.50
Oavgjort: 5.50
Real Madrid: 1.33

Kommentar: Real Madrid givetvis stor favorit och har inget CL-spel att tänka på kommande vecka. Men Las Palmas har imponerat rejält på slutet och vann borta mot Villarreal senast vilket är en av klubbens största skalper på väldigt länge. Kanarierna ska inte underskattas till det här mötet, då kan Madrid få det kämpigare än väntat.

Spel: Real Madrid.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.