Speltips | Analyser och odds från La Liga | Tippat
Speltips

La Liga Speltips och Odds

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Helgens Omgång
Tips:
1X2
Odds:
Flera
Spelstopp:
24 January 16:00
Spela här!

Vi har kört igenom helgens omgång av La Liga och bjuder på odds och kommentarer inför alla helgens matcher!

Helgens omgång i La Liga presenteras av Mobilbet. Öppnar du ditt konto via tippat.se får du 100 kr att spela för utan att behöva göra någon insättning.

Klicka här för att få 100 kr gratis hos Mobilbet!

Málaga mot Barcelona

Odds:
Málaga: 9,75
Oavgjort: 5,25
Barcelona: 1,31 

Avspark: Lördag 23, 16.00

Kommentar: Barcelona ångar på i samtliga turneringar och trots att det vilar vissa frågetecken kring Leo Messi – som ändå kan tänkas starta matchen – kryllar det av offensiva spelare i storform. Neymar, inte minst. Barcelona måste ta tre poäng för att hänga på Atlético och är givetvis storfavorit i matchen.

Spel: Barcelona. 

Espanyol mot Villarreal

Odds:
Espanyol: 2,85
Oavgjort: 3,10
Villarreal: 2,55 

Avspark: Lördag 23, 18.15 

Kommentar:
En svårtippad match där Villarreal är det klart bättre laget på pappret men Espanyol alltid är starkt på hemmaplan. Lutar dock över åt “de gula ubåtarna” trots allt, som sett bättre ut defensivt sedan Mateo Musacchio kommit tillbaka från skada. Utnyttjar man sina målchanser lär man kunna kamma fullt på Cornellà El Prat. 

Spel: Villarreal. 

Rayo Vallecano mot Celta Vigo

Odds:
Rayo: 2,65
Oavgjort: 3,50
Celta: 2,50

Avspark: Lördag 23, 22.05

Kommentar: Celta Vigo är i allra högsta grad med och slåss om Europa-platser och även om tunga tappet av lagkapten Augusto Fernández tillsammans med Nolitos skada har hämmat lagets spel den senaste månaden har offensiven ändå inte blivit särskilt lidande. Fyra mål i senaste ligamatchen talar sitt tydliga språk. Mot ett Rayo med ständig hög backlinje lär det finnas ytor att kontra hem den här matchen.

Spel: Celta Vigo.

Athletic Bilbao mot Eibar

Odds:
Athletic: 1,65
Oavgjort: 3,50
Eibar: 5,75 

Avspark: Söndag 24, 12:00

Kommentar:
Baskiskt derby mellan stora mäktiga Athletic och lilla sensationen Eibar. Trots att Eibar gjort en heroisk insats under säsongen lär det dock bli tufft att kliva av San Mamés med poäng i bagaget. Athletic klar favorit på hemmaplan – men med flera offensiva nyckelspelare i bra form i båda lagen lär det kunna bli en händelserik match.

Spel: Athletic.

Atlético Madrid mot Sevilla

Odds:
Atlético: 1,60
Oavgjort: 3,60
Sevilla: 6,00

Avspark: Söndag 24, 16.00 

Kommentar:
Serieledaren Atlético har sett urstarkt ut den senaste tiden och trots det tuffa spelschemat håller laget uppe både intensiteten och kvaliteten i den defensiva spelfilosofin. Vann med förkrossande 3-0 borta mot Sevilla och det krävs en närmast prickfri insats för Unai Emerys manskap om man ska rubba Atlético i det här skedet. 

Spel: Atlético Madrid.

Deportivo La Coruña mot Valencia

Odds:
Deportivo: 2,20
Oavgjort: 3,20
Valencia: 3,40 

Avspark: Söndag 24, 18.15

Kommentar:
Valencia har fortfarande inte vunnit i ligan under Gary Neville som tränare – och att åka till Riazor med allt vad det innebär är ingen enkel uppgift. Klubbarna har en historia av avsky, inte minst från Deportivos håll, som sträcker sig längre än 20 år bakåt i tiden. Det blir nog ytterligare en match utan seger för Neville.

Spel: Oavgjort.

Real Betis mot Real Madrid

Odds:
Real Betis: 9,75
Oavgjort: 5,75
Real Madrid: 1,29

Avspark: Söndag 24, 20.30 

Kommentar:
Real Madrid har gjort tio mål på två matcher under Zinedine Zidane – och mot ett märkbart formsvagt Betis är grundkänslan att målkavalkaden lär fortsätta. Betis måste upp flera nivåer jämfört med de senaste omgångarna för att överhuvudtaget ha något att säga till om – trots publikstödet i ryggen.

Spel: Real Madrid.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.