Kroatien - England -
Speltips

Kroatien – England

Fotboll
Spelmarknad:
Kroatien - England
Tips:
Vinnare, England
Odds:
2.35
Spelstopp:
11 July 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Frankrike är i VM-final och borde vara favorit till guldet oavsett vilket gäng man får möta där. Idag avgörs det – blir det England eller Kroatien?

En av turneringens bättre högerbackar Vrsaljko missar den här matchen och troligtvis resten av VM då han åkte på en skada senast mot Ryssland. Ett rejält avbräck för Kroatien. Corluka borde ersätta i backlinjen. I England är det ett frågetecken för Henderson.

Det kan bli en tuff drabbning det här, kanske småful och jag skulle inte bli förvånad om det blev en hel del gula kort, framförallt nu när alla tidigare varningar tas bort. Men känns inte helt hundra att spela på kort.

Båda lagen har haft ganska “lätta” scheman, även fast kroaternas 3-0-seger mot Argentina i gruppspelet imponerade. Men sedan dess har man två tunga 120-minutare mot Danmark respekive Ryssland och det vore helt sjukt om man inte är lite slitet.

Lite svårt att avgöra hur pass bra England egentligen är med tanke på hur beskedligt motstånd man ställts mot hittills, men förstås starkt att ta sig så här långt hursomhelst. Alli/Kane/Sterling/Lingard är giftiga där framme och visst borde man kunna skapa chanser på ett skadeskjutet och slitet kroatiskt försvar.

Jag testar England-seger till 2.35 på Unibet. Ta rygg här.

 

Jackpott på stryket det här veckan! Kupongen har du här.

 

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.