Speltips | Krasnodar mot Borussia Dortmund Europa League
Speltips

Krasnodar mot Borussia Dortmund

Fotboll
Spelmarknad:
Krasnodar - Borussia Dortmund
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.80
Spelstopp:
26 November 17.00
Spela här!

Borussia Dortmund gästar FC Krasnodar i eftermiddagens Europa League. Ett överraskande bra Krasnodar kan göra det svårt för tyskarna under den tidiga torsdagskvällen. 

Borussia Dortmund vann första mötet hemma i Tyskland med 2-1. Det var en match där Krasnodar bjöd upp till dans och visade fin kvalitet. Så även fast Borussia Dortmund visar upp gladfotboll med många mål framåt i Bundesliga (36 mål på 13 matcher) så är det inga lätta tre poäng att ta.

Man ska också komma ihåg att det är ingen måstematch för Dortmund. Och inte heller för Krasnodar. När man tänker på det så vore det faktiskt inte alls tokigt för lagen att dela på poängen. Med kryss så vinner Borussia Dortmund gruppen och kan tryggt avsluta hemma mot PAOK. Och Krasnodar får sin möjlighet att ta andraplatsen genom att avverka gruppjumbon Qabala.

Borussia Dortmund är ett väldigt bra lag framåt, men desto sämre bakåt. Mats Hummels av alla människor har det svårt. Så svårt att han lackade ut på twitter för några dagar sedan efter all kritik han fått utstå. Sammantaget tror jag att kryss är ett ganska logiskt reslutat. Men eftersom jag har ett gott öga till Borussia Dortmund får jag ta och gardera lite.

Jag spelar på X, bortavinst inget spel till 1.80 gånger pengarna hos Betsafe. Du kan finna bättre odds hos Bwin till exempel som ger 1.87 gånger pengarna på samma spel. Jag föredrar dock Betsafe som jag anser är ett schysstare spelbolag överlag och har heller en bankrulle där helt enkelt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.