Dagens speltips | Kopparberg/Göteborg mot Linköping | Damallsvenskan
Speltips

Koppabergs Göteborg FC mot Linköpings FC

Fotboll
Spelmarknad:
Kopparberg/GBG - LFC
Tips:
2
Odds:
2.30
Spelstopp:
30 July 19.30
Spela här!

Det svenska F19-landslaget spelade hem EM-guldet förra veckan och ikväll får vi se flera av guldhjältarna på plan när Linköpings FC tar bussen till Göteborg för att möta Kopparberg/Göteborg FC.  Bortalaget känns starkare här och jag tror att de har goda chanser till alla tre poäng.

Spela på att Linköping vinner till 2.30 hos Expekt. Nya kunder får ett riskfritt spel värt 1000 kronor!

Linköping gjorde en bra insats när de mötte FC Rosengård hemma förra veckan men tog ett steg tillbaka senast när de mötte Piteå borta. Piteå är naturligtvis en tuff uppgift på grund av det långa avståndet och det här ska vara en bekvämare resa. Linköping får tillbaka guldspelarna Stina Blackstenius och Tove Almqvist vilket ger dem en extra dimension i anfallet och jag tror inte att Göteborg orkar stå emot. Linköping bör kunna dominera matchen med sin fart och trots bortaplan skulle jag vilja sätta möjligheterna till tre poäng för Linköping till 55 – 60%. Det betyder att 2.30 är väldigt bra betalt.

– Vi är väldigt revanschsugna efter förra omgångens förlust mot Piteå. Tjejerna har jobbat på riktigt bra under de senaste träningarna och man ser hur det glöder i ögonen på dem inför matchen mot Göteborg, säger LFC:s Martin Sjögren.

Stina Blackstenius sköt hem EM-guldet til lSverige. Nu ska hon skjuta hem tre poäng till Linköping!

Screen Shot 2015-07-30 at 09.48.35

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.